A murit tatăl lui Cătălin MĂRUȚĂ: „Am pierdut o parte din sufletul meu”

Publicat: 28 08. 2024, 10:59
Actualizat: 28 08. 2024, 11:07

Doliu în familia lui Cătălin Măruță, după ce tatăl prezentatorului a încetat din viață, în decursul zilei de azi. Cea care a dat trista veste a fost chiar soția vedetei PRO TV, Andra Măruță. 

Cătălin Măruță și familia sa trec prin momente dificile, întrucât tatăl prezentatorului TV a murit în decursul acestei zile. Andra, soția lui Cătălin Măruță, a transmis un mesaj emoționant, în semn de omagiu pentru socrul ei.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Andra pe Facebook.

Cătălin Măruță și-a exprimat, de asemenea, suferința pricinuită de moartea tatălui său, într-un mesaj pe social media.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”

FOTO: Facebook

CITEȘTE ȘI:

Ce PENSIE are Mircea Solcanu. ”Pentru că am și niște datorii este mai mică”

limentul pe care trebuie să-l consumăm zilnic, potrivit doctorului Mihail Pautov. „Medicool” lui Cătălin Măruță explică beneficiile

Ce s-a ales de „veverițele” lui Cătălin Măruță. Cum ARATĂ acum Alina și Mădălina, la 9 ani după ce și-au dat demisia de la Pro TV