ACCIDENT cu patru răniți, în Ploiești. O mașină a Poliției Prahova care era în misiune, dar nu avea semnalele acustice și luminoase pornite, a lovit frontal un alt autovehicul

Publicat: 25 04. 2012, 17:09
Actualizat: 14 05. 2012, 17:34

Patru persoane, între care trei polițiști, a fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident care a avut loc în Ploiești și în care a fost implicată o mașină a Poliției Prahova, din primele date reieșind că șoferul polițist este vinovat de producerea incidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, Daniel Radu, accidentul a avut loc la intersecția străzilor Baraolt și Eremia Grigorescu din municipiul Ploiești.

Potrivit primelor verificări, agentul aflat la volanul mașinii aparținând Poliției Prahova nu a oprit la indicatorul „Oprire” și a intrat în intersecție, ciocnindu-se frontal cu un alt autoturism.

Daniel Radu a precizat că mașina Poliției se afla în misiune, dar nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune

În primă fază, accidentul a fost considerat tamponare fără victime, doar cu pagube materiale, însă, ulterior, atât șoferul mașinii de poliție cât și ceilalți doi polițiști aflați în mașină cu acesta, precum și șoferul celeilalte mașini implicate au început să acuze dureri, astfel încât, la ora transmiterii acestei știri, toți patru se află la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.