ACCIDENT GRAV cu doi morți și trei răniți, provocat de un șofer care primise o amendă pentru viteză cu doar 10 minute înainte

Publicat: 07 10. 2012, 17:35
Actualizat: 31 01. 2019, 18:50

Două persoane au murit, iar alte trei au fost grav rănite, în apropierea localității Bozovici din județul Caraș-Severin, după ce două mașini s-au ciocnit, accidentul fiind provocat de un șofer care fusese amendat pentru viteză cu puțin timp înaintea producerii accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, comisar-șef Dinu Nicolici, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că sâmbătă seară, în apropierea localitatății Bozovoici, a avut loc un grav accident de circulație soldat cu decesul a două persoane și rănirea gravă a altor trei.

Potrivit acestuia, accidentul s-a produs din cauza vitezei, șoferul vinovat fiind amendat de polițiști cu doar zece minute înainte de producerea accidentului, tot pentru viteză.

„La aproximativ patru kilometri de localitatea Bozovici, într-un vârf de pantă, două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma cercetărilor s-a stabilit că principala cauză a fost viteza, mai exact că șoferul vinovat nu a adaptat viteza în vârf de pantă. Șoferul de 39 de ani care a produs accidentul și alte două persoane care se aflau în mașina sa au fost transportați la Spitalul Județean Reșița, în stare gravă, cu multiple fracturi. Cele două persoane aflate în mașina care circula din sens opus au decedat pe loc în urma impactului. Șoferul care a provocat accidentul a fost amendat de Poliția Rutieră, care desfășura acțiuni de prevenire a vitezei excesive, cu doar zece minute înainte de producerea accidentului, tot pentru viteză excesivă”, a declarat Dinu Nicolici.

El a precizat că șoferul vinovat de producerea accidentului va fi cercetat pentru omor și vătămare corporală din culpă.