ACCIDENT grav în Râmnicu Vâlcea. Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

Publicat: 17 09. 2012, 09:47
Actualizat: 30 03. 2019, 21:48

Doi tineri din orașul sibian Cisnădie au decedat, luni, în urma unui accident produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, după ce autoturismul în care se aflau, condus de una dintre victime, a părăsit carosabilul și a intrat într-un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, accidentul a avut loc pe strada Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea. Autoturismul marca Mercedes în care se aflau cei doi tineri se deplasa pe direcția Râmnicu Vâlcea – Drăgășani.

„Ancheta la locul accidentului a stabilit că șoferul, un tânăr de 24 de ani, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, mașina a intrat pe contrasens, iar în afara părții carosabile s-a izbit de un copac”, a declarat subinspector Alina Teodorescu.

În urma impactului, un tânăr de 26 de ani din Cisnădie, județul Sibiu, pasager în autoturism a decedat, iar șoferul a fost descarcerat, murind la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, din cauza traumatismelor.