Accident grav pe DN 17. O fetiță de doi ani a murit, iar părinții ei au fost răniți

Publicat: 25 01. 2013, 16:39
Actualizat: 04 07. 2013, 06:11

O fetiță în vârstă de doi ani și trei luni a murit, joi seară, iar părinții ei au fost răniți, în urma unui accident care a avut loc pe DN 17, în Pasul Tihuța, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că accidentul a avut loc pe DN 17, la intrarea în Pasul Tihuța, unde mașina în care se aflau fetița și părinții ei a fost lovită de un microbuz.

„Șoferul microbuzului, un bărbat din Bistrița, a făcut o depășire neregulamentară, a intrat pe sens opus și a lovit mașina în care se aflau trei persoane din județul Cluj, doi adulți și o fetiță de doi ani și trei luni. În urma impactului, toți trei au fost răniți, adulții ușor, iar fetița grav. De altfel, ea a și decedat ulterior. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, dar nu consumaseră alcool. Facem cercetări în acest caz ca să aflăm cauzele accidentului și vinovații de producerea lui”, a spus Gorgan.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, pompierii militari au acordat răniților îngrijiri la locul accidentului, apoi aceștia au fost preluați de medici și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

Fetița era în viață când a fost scoasă din mașină de pompieri, însă starea ei era gravă. Ea a decedat ulterior la spital.