ACCIDENT în lanţ pe DN2, în județul Vrancea, între 4 autovehicule, printre care o mașină a Poliției. NOUĂ persoane au fost rănite

Publicat: 29 08. 2024, 10:57
Actualizat: 29 08. 2024, 14:17

Un accident în lanţ a avut loc joi, în judeţul Vrancea, în care au fost implicate patru autoturisme, inclusiv o maşină a Poliţiei. Nouă persoane au fost rănite, transmite News.ro.

UPDATE:  Cinci poliţişti au fost răniţi, joi, în accidentul rutier de pe DN 2- E85 în care au fost implicate un autoturism al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea şi alte trei autovehicule.

„La data de 29.08.2024, în jurul orei 08,53, pe DN 2 – E85, pe raza localităţii Goleşti, judeţul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, din care unul aparţinând IPJ Vrancea. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a opt persoane, din care cinci cadre ale IPJ Vrancea, care au fost transportate la Spitalul ‘Sfântul Pantelimon’ Focşani pentru îngrijiri medicale”, a precizat şeful Serviciului Rutier Vrancea, comisar şef Claudiu Marinică.

Știre inițială:

Un accident în lanț s-a produs în județul Vrancea, în această dimineață, la aproximativ ora 9:00. Patru autoturisme, printre care și o mașină de Poliție s-au ciocnit. Nouă persoane au fost rănite

Conform Poliţiei Judeţene Vrancea, joi dimineaţă, aproape de ora 9.00, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că, pe DN 2-E85, la ieşire din comuna Goleşti, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Din verificările efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că autoturismul a fost lovit din spate de către o autoutilitară, pe DN 2 E85, fiind proiectat în alte două autovehicule de pe sensul opus de mers.

În eveniment au fost implicate 4 autovehicule, fiind rănite 9 persoane, dintre care una încarcerată.

Persoanele rănite au fost transportate la spital,iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs accidentul.

CITEȘTE ȘI:

Polițist accidentat GRAV, după ce a fost târât câțiva metri pe carosabil de un autoturism. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Natalia Intotero a fost EXTERNATĂ de la Spitalul Militar, la o zi după accidentul suferit în județul Vâlcea

Accident grav în Tulcea, două mașini s-au lovit frontal! Opt persoane rănite, trei au ajuns la SPITAL!