ACCIDENT în TIMIȘ: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit

Publicat: 09 08. 2012, 13:49
Actualizat: 02 02. 2019, 03:54

Două persoane au murit, iar alte patru au fost grav rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, joi, între localitățile timișene Beregsău Mare și Cărpiniș, după ce două autoturisme s-au ciocnit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Mirela Drăghicioiu, accidentul a avut loc pe drumul județean dintre localitățile Beregsău Mare și Cărpiniș.

„O femeie aflată la volanul unui autoturism Logan, care se îndrepta înspre Timișoara împreună cu sora și nepotul său, a intrat cu mașina într-o curbă ușoară, moment în care șoferița a pierdut controlul volanului. Din sens opus circula regulamentar un autoturism Ford în care, alături de șofer, se aflau doi pasageri. Deși șoferul Fordului a încercat să evite impactul, nu a reușit. În urma accidentului, a decedat șoferița autoturismului Logan și pasagerul de pe locul din spate al Fordului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mirela Drăghicioiu.

Celelalte patru persoane, din cele două mașini, au fost rănite și transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean din Timișoara.

Circulația pe drumul județean unde a avut loc accidentul rutier a fost întreruptă timp de aproximativ o oră.