Accident în Vâlcea. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Publicat: 26 08. 2012, 18:03
Actualizat: 03 04. 2019, 09:38

O persoană și-a pierdut viața, iar alte trei au fost rănite, duminică, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea și a lovit un gard din beton, oprindu-se într-un stâlp de electricitate, pe DN 67, în județul Vâlcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, accidentul a avut loc în comuna Pietrari, în mașină aflându-se patru persoane din localitatea mehedințeană Baia de Aramă.

Conform sursei citate, în localitatea vâlceană Pietrari șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul Opel a pătruns pe contrasens și a lovit un gard din beton și un stâlp de electricitate.

În urma accidentului, șoferul și cei trei pasageri aflați în mașină au fost grav răniți, fiind transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea. Șoferul, în vârstă de 47 de ani, care se afla în stare critică, a murit ulterior la spital, în timp ce o tânără de 24 de ani a fost transferată la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București.

„Tânăra de 24 de ani a suferit policontuzii, traumatisme cranio-cerebrale și fracturi, fiind transportată cu o ambulanță la Spitalul «Bagdasar Arseni». Ceilalți doi pasageri – un tânăr de 29 de ani, cu fractură de claviculă și fracturi la antebraț, și un bărbat de 38 de ani, care a suferit traumatisme minore – au rămas internați la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Vâlcea.