8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Cod galben de furtuni în 27 de judeţe din țară. Cum va fi vremea în București

Publicat: 10 06. 2020, 08:14
Actualizat: 10 06. 2020, 09:49
Cum va fi sâmbătă vremea în București. Județele afectate de CODUL GALBEN anunțat de ANM

În grupajul știrilor de la ora 8.00 puteți citi cele mai importante știri ale dimineții. Printre subiecte, ultimul anunț despre cum va fi vremea până vineri, primele imagini de la un cumplit accident rutier petrecut în această dimineață și o „profeție” a jurnalistului Robert Turcescu despre posibilul lider al PSD, în locul lui Marcel Ciolacu.

Cod galben de furtuni în 27 de judeţe din țară / Cum va fi vremea în Capitală

Meteorologii au emis, marţi, o atenţionare cod galben de furtuni valabilă până miercuri dimineaţa, în aproape toată ţara. Totodată, ANM a actualizat informarea meteo de vreme rea, în vigoare până  vineri.

Primele imagini de la coliziunea din județul Vâlcea, soldată cu 15 victime. Un microbuz și o mașină s-au izbit frontal, după care s-au răsturnat – FOTO/VIDEO

Primele imagini de la cumplitul accident produs în dimineața zilei de miercuri, 10 iunie, pe DN 67, în localitatea Bunești, județul Vâlcea, unde un microbuz și un autoturism s-au ciocnit violent, apoi s-au răsturnat în afara drumului.

CTP, despre prelungirea stării de alertă: Interesul electoral al Guvernului ar fi fost relaxarea totală. Îți trebuie tărie să nu deschizi restaurantele

Cristian Tudor Popescu a comentat decizia președintelui Klaus Iohannis de a prelungi starea de alertă, afirmând că interesul electoral al PNL ar fi avut interesul electoral al unei relaxări totale, în contextul în care proprietarii de restaurante, de exemplu, își doreau să-și redeschidă afacerea.

Robert Turcescu anunță viitorul lider al PSD: „Puteți uita de Ciolacu!”

Deputatul PMP Robert Turcescu spune că sociologul Vasile Dâncu va ajunge noul președinte al PSD, după ce îl va înlocui pe Marcel Ciolacu.

Raed Arafat, despre slujbele religioase: „Să ajungem la slujbe în interior, cu anumite măsuri, poate la următoarea fază de relaxare”

Raed Arafat, șeful DSU, a vorbit despre măsurile care ar urma să fie implementate din 15 iunie în țara noastră, în contextul pandemiei de coronavirus.

Georgeta „Gigi” Marga s-a stins din viață la New York. Fosta doamnă a muzicii românești avea 91 de ani

Georgeta „Gigi” Marga, o fostă doamnă a muzicii românești, a murit la New York, la vârsta de 91 de ani. Anunțul trist a fost făcut pe Facebook: „Gigi s-a stins la fel de modest cum a trăit și o soartă nedreaptă a făcut să nu aibă parte nici măcar de o ceremonie funerară de rămas bun, pe care ar fi meritat-o din plin.”

GÂNDUL LIVE. Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, și avocata Luminița Nuță se află printre invitații Emmei Zeicescu, pe 10 iunie, de la ora 11.30

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat (PSD), Lucian Romașcanu, și avocata Luminița Nuță (Baroul Dâmbovița), se află printre invitații Emmei Zeicescu în ediția Gândul LIVE de miercuri, 10 iunie, de la ora 11.30.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, despre salvarea Tarom: „Printr-o restructurare la sânge”

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marţi seară, la B1 TV, că Tarom poate fi salvată, dar este nevoie de o restructurare la sânge, iar noua conducere împreună cu administratorii au misiunea „să taie în carne vie”.