Acuzații grave la Cluj. Un bărbat susține că a fost bătut de polițiști, după ce a criticat intervenția în cazul Caracal / „Astea sunt rănile cum m-au trântit pe jos…” / Ce spun oamenii legii

Publicat: 13 08. 2019, 10:43

Polițiștii l-ar fi auzit că discuta la un fast-food despre operațiunea eșuată de la Caracal și i-au cerut să se legitimeze. Aceștia l-ar fi lovit, potrivit versiunii bărbatului.

Oamenii legii au declarat însă că acesta le-a adresat injurii.

„Astea sunt rănile cum m-au trântit jos, m-au încătușat. Mai am aici pe umăr, pieptul mă doare îngrozitor, abia inspir. Am fost lovit cu picioarele, cu genunchiul în piept…”, susține bărbatul, potrivit ziuadecj.realitatea.net.

Polițiștii au însă altă versiune: „Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă pentru adresare de injurii și cu avertisment pentru refuz de legitimare. S-a procedat la imobilizare prin folosirea forței. Până în prezent la sediul unității de poliție nu a fost depusă vreo sesizare privind un eventual comportament abuziv al polițiștilor”.

Bărbatul susține că i s-a eliberat un certificat medico-legal, care arată că a fost agresat și rănile necesită 3-4 zile de vindecare. În același timp, presupusa victimă va depune plângere la poliție și la Parchet.