Adolescent de 15 ani, arestat preventiv sub acuzația de viol, victima fiind un băiat de șapte ani

Publicat: 24 10. 2012, 21:22
Actualizat: 28 09. 2018, 04:16

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din localitatea prahoveană Dumbrava, a fost arestat preventiv, pentru 19 zile, fiind acuzat de viol în formă continuată, victima sa fiind un băiat din aceeași localitate, în vârstă de șapte ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat dat publicității, miercuri, de Poliția Prahova, un tânăr din comuna prahoveană Dumbrava a primit, marți, mandat de arestare pentru 19 zile sub acuzația de viol în formă continuată, victima fiind un băiat de șapte ani, din aceeași localitate.

Polițiștii Secției rurale Valea Călugărească au deschis ancheta în acest caz la începutul lunii septembrie, când o femeie din localitatea Dumbrava a mers la Poliție și a reclamat că nepotul său, în vârstă de șapte ani, a fost violat de un băiat din comună.

Copilul a fost dus la Serviciul de medicină legală, unde, în urma unui examen de specialitate, s-a stabilit că are urme de agresiuni sexuale.

În urma audierilor, polițiștii au stabilit că în vara acestui an adolescentul care a fost arestat preventiv l-ar fi agresat de mai multe ori pe băiatul de șapte ani, însă acesta nu a spus nimănui nimic de teamă, în condițiile în care a fost amenințat.

Adolescentul suspect în acest caz a fost, în primă fază, supus unei expertize psihiatrice în urma căreia s-a stabilit că are discernământ, motiv pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă, mandatul în acest sens fiind emis de către magistrații Tribunalului Prahova.