Adolescent din Bârlad, arestat după ce a lovit în stradă cu picioarele o femeie pe care a vrut să o tâlhărească

Publicat: 21 03. 2013, 21:07
Actualizat: 28 09. 2018, 14:33

Un adolescent de 15 ani, din Bârlad, a fost arestat preventiv, joi, după ce a lovit cu picioarele, în plină stradă, o femeie căzută la pământ, pe care a vrut să o tâlhărească, victima fiind salvată de două persoane care au reușit să-l și imobilizeze pe agresor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, femeia de 59 de ani a fost atacată pe strada Petru Rareș, din municipiul Bârlad, în timp ce se ducea spre casă, adolescentul încercând să-i smulgă sacoșa din mână.

Bârlădeanca a căzut pe trotuar, moment în care Didi Manea a început să o lovească cu picioarele, cu intenția de o tâlhări.

„Victima a strigat după ajutor, iar în sprijinul acesteia au venit două persoane, rude cu femeia, care l-au imobilizat pe tânăr până la sosirea polițiștilor. Suspectul a fost condus la sediul Poliției Bârlad pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat, joi, purtătorul ce cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Prezentat de procurorul de caz în fața instanței, Alina Manea a primit din partea magistraților Judecătoriei Bârlad mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 14 zile, sub acuzația de tentativă de tâlhărie.