Adolescent rănit de alice, într-o pădure din județul Argeș

Publicat: 15 02. 2012, 11:53
Actualizat: 10 06. 2012, 13:03
Un adolescent a fost internat în spital, vineri seară, după ce, în timp ce era într-o pădure din județul Argeș, a fost împușcat într-un braț, de o persoană deocamdată necunoscută, care a folosit o pușcă cu alice.

Un adolescent a fost internat în spital, vineri seară, după ce, în timp ce era într-o pădure din județul Argeș, a fost împușcat într-un braț, de o persoană deocamdată necunoscută, care a folosit o pușcă cu alice, informează corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor din Găești și declarațiilor tatălui băiatului, adolescentul a fost împușcat în pădurea de lângă localitatea Botești, din județul Argeș, în momentul în care aduna lemne de foc.

Polițiștii au început cercetările în acest caz, pentru a stabili identitatea celui care a tras și dacă evenimentul a avut un caracter accidental sau a fost premeditat.

Băiatul, în vârstă de 15 ani, din localitatea dâmbovițeană Ludești, a fost dus de către părinți la Spitalul orășenesc Găești, cu răni provocate de alice în braț și antebraț. doctorul Cristina Seltea, directorul unității medicale, a declarat că după efectuarea radiografiilor și investigațiilor medicale și acordarea tratamentului de prim ajutor, medicii au decis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ca băiatul să fie transportat la Spitalul Județean Târgoviște.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro