Adolescentă de 15 ani, ucisă de un fost preot într-un apartament din Mamaia

Publicat: 11 04. 2015, 16:11
Actualizat: 11 04. 2015, 21:46

Potrivit anchetatorilor, polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 10.00, de către Laurențiu Constantin Aspru, în vârstă de 37 de ani, din Bistrița-Năsăud, despre faptul că într-un bloc din stațiunea Mamaia a avut loc o crimă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat și au descoperit cadavrul unei fete în vârstă de 15 ani, din Năvodari, care fusese strânsă de gât cu un cablu electric. Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În mai puțin de o oră, anchetatorii au reușit să îl prindă pe autorul faptei, acesta fiind, de altel, bărbatul care a alertat Poliția.

Laurențiu Constantin Aspru a fost prins de oamenii legii pe drumul care leagă Mamaia de Năvodari, într-un autoturism înmatriculat în județul Cluj. El a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, bărbatul recunoscându-și fapta în fața anchetatorilor.

În urma primelor cercetări, s-a stabilit că bărbatul și fata de 15 ani s-au cunoscut pe internet și și-au dat întâlnire în blocul respectiv din Mamaia. Anchetatorii bănuiesc că între cei doi a izbucnit o ceartă, iar bărbatul a strangulat-o pe fată cu un cablu electric.

Potrivit anchetatorilor, Laurențiu Constantin Aspru este un fost preot din județul Bistrița-Năsăud.