Adolescenta înjunghiată pe peronul gării din Brașov are pareză de nerv facial

Publicat: 09 02. 2013, 15:55
Actualizat: 02 02. 2019, 01:04

Adolescenta de 16 ani care a fost înjunghiată, vineri seară, pe peronul gării Bartolomeu din Brașov este internată la Spitalul de Pediatrie din municipiu, cu leziuni la față și la o mână, având „pareză de nerv facial”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Brașov, Gabriela Chițea, inițial fata a fost adusă la această unitate și i-au fost făcute investigații la computerul tomograf, constatându-se că nu are leziuni interne la cap.

Ulterior, adolescenta a fost transferată la Spitalului de Pediatrie.

Directorul Spitalului de Pediatrie Brașov, dr. Ioan Mâzgărean, a a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că fata are „pareză de nerv facial”.

„O pareză de nerv facial se reface destul de repede. Nu pune viața în pericol”, a spus managerul spitalului.

Adolescenta de 16 ani aștepta trenul în gara Bartolomeu din Brașov, vineri seară, când a fost înjunghiată în gât și la o mână de un bărbat necunoscut, aflat în stare de ebrietate.

„Fata se afla pe peron, iar un cioban din Zărnești, aflat în stare de ebrietate, fără niciun motiv a sărit la gâtul fetei cu un cuțit. Fata a avut prezență de spirit și s-a apărat, dar a fost tăiată în zona gâtului și la un tendon al unei mâini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Ioan Necșulescu,.

Incidentul a fost văzut de un polițist care era de serviciu în zonă, iar acesta a sărit în ajutorul fetei. Polițistul s-a luptat cu individul și l-a imobilizat, fiind și el ușor rănit.

Agresorul a fost reținut și dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.