Afaceristă româncă, MOARTĂ în Italia, din cauza unei boli misterioase. Decesul a intervenit brusc, în timpul unei plimbări

Publicat: 21 08. 2024, 13:46
Actualizat: 21 08. 2024, 13:54

This browser does not support the video element.

O afaceristă din Pitești a murit în vacanță din Italia. Femeia era împreună cu familia la mare când a început să se simtă rău și a căzut din picioare.

Femeia de afaceri din Argeș s-a stins din viață în Italia. Aceasta avea doar 45 de ani și a deținut ani de zile un cunoscut salon de înfrumusețare în Pitești. Atunci când a avut loc tragedia, aceasta se afla în vacanță cu familia. La un moment dat însă, în timp ce se plimbau pe faleză, femeii i s-a făcut brusc rău și a căzut din picioare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Ulterior însă, s-a stabilit că afacerista a murit din cauza unui embolism pulmonar.

Familia femeii este extrem de îndurerată, iar apropiații și rudele spun că ar fi vorba despre o boală genetică, deoarece și tatăl afaceristei a murit în condiții similare, la aceeași vârstă, răpus de aceeași boală.

CITEȘTE ȘI:

Supraviețuitoare de pe iahtul de lux: „Mi-am salvat fetița de la înec”

Tragedie cumplită la un curs de ÎNOT: Un copil de 8 ani a murit sub ochii tatălui său: „L-am luat în braţe: Filip, Filip!”

Incident tragic în Capitală. Un bărbat a murit ars de viu după ce a pornit AERUL CONDIȚIONAT. Greșeala fatală care a dus la incendiu