Aglomerație la Romexpo pentru examenul de rezidențiat! Record de absolvenți ai Facultății de Medicină

Publicat: 15 11. 2020, 13:01

Susținerea examenului de rezidențiat are loc duminică, la Romexpo. La concurs sunt înscriși peste 4300 de absolvenți ai Universității „Carol Davila”, din București. În aceste condiții, nu-i de mirare că la pavilionul din nordul Capitalei este o aglomerație de nedescris, formându-se cozi interminabile la intrarea în complex.

Așadar, mai bine de 4300 de absolvenți de Medicină, un număr record, susțin duminică dimineață examenul de rezidențiat. Față de 2019, anul acesta s-au înscris cu 1000 de absolvenți mai mulți!

Cozi interminabile la Romexpo pentru examenul de rezidențiat

Cu toate că studenții s-au organizat pe grupe și au intrat la examen în trei pavilioane, folosind toate căile de acces, tot s-au format cozi interminabile la Romexpo. Aglomerația mare a blocat întreaga zonă, de la primele ore mii de absolvenți ai Facultății de Medicină luând cu asalt nordul Capitalei.

Anul acesta, Ministerul Sănătății a scos la concurs mai bine de 6500 de locuri și peste 400 de posturi!

Examenul de rezidențiat din 2020 va avea 200 de întrebări pentru fiecare specializare și o durată de 4 ore. După terminarea examenului, studenții care doresc să depună contestații au la dispoziție 24 de ore.