ALEGERI LOCALE 2012. Antonie Solomon a votat „pentru craioveni și pentru continuitate”

Publicat: 10 06. 2012, 10:25
Actualizat: 10 06. 2012, 18:03
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, candidat pentru un nou mandat, a votat, duminică dimineață, "pentru craioveni și pentru continuitate", el făcând o încurcătură la introducerea în urnă a buletinului de vot pentru președintele de consiliu județean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, candidat pentru un nou mandat, a votat, duminică dimineață, „pentru craioveni și pentru continuitate”, el făcând o încurcătură la introducerea în urnă a buletinului de vot pentru președintele de consiliu județean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antonie Solomon a votat la secția nr. 9 de la Universitatea din Craiova, venind însoțit de actualul viceprimar Teodor Sas și de Lavinia Șandru.

Imediat după ce a ieșit din cabina de vot a avut loc și un mic incident. Antonie Solomon a încurcat urnele și a introdus în urna de consilieri județeni buletinul pentru președintele de consiliu județean. El a spus că a fost doar un mic incident și că la deschiderea urnelor cei responsabili vor aranja bulentinele exact unde trebuie.

Antonie Solomon a spus că a votat „pentru craioveni și pentru continuitate”.

„Am speranțe în craioveni și în bunul Dumnezeu. Vreau să fiu condamnat la încă patru ani de muncă în folosul oamenilor, că pentru mulți este o povară primăria, alții înebunesc ca să ajungă aici, eu știu cum e, sunt de 12 ani”, a declarat Solomon.