ALEGERI LOCALE 2012. Candidații PDL și USL la Primăria Timișoara spun că au votat „pentru timișoreni”

Publicat: 10 06. 2012, 11:57
Actualizat: 10 06. 2012, 12:39
Atât candidatul PDL pentru Primăria Timișoara, Gheorghe Nodiți, cât și cel al USL, viceprimarul Adrian Orza, au declarat, duminică, după ce și-au exprimat opțiunile electorale, că au votat "pentru timișoreni", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Atât candidatul PDL pentru Primăria Timișoara, Gheorghe Nodiți, cât și cel al USL, viceprimarul Adrian Orza, au declarat, duminică, după ce și-au exprimat opțiunile electorale, că au votat „pentru timișoreni”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Candidatul PDL pentru funcția de primar al Timișoarei, Gheorghe Nodiți, a votat, duminică, la secția 184 amenajată în cadrul Liceului „Regele Ferdinand” din oraș.

Medicul Gheorghe Nodiți a declarat că a votat „pentru timișoreni” și i-a îndemnat pe aceștia să iasă la vot.

„Am votat pentru timișoreni și pentru amintirile mele din copilărie, pentru toți prietenii mei din Timișoara. (…) Timișorenii, indiferent de opțiunea pe care o au, să iasă la vot pentru că nu este normal ca un sfert din Timișoara să hotărască destinele unui oraș, așa cum s-a mai întâmplat”, a declarat medicul Gheorghe Nodiți.

El a venit la vot alături de soția sa

La rândul său, viceprimarul din Timișoara, Adrian Orza, candidatul USL pentru Primăria Timișoara, a votat la secția 139 amenajată în incinta Școlii Generale nr. 25 din Timișoara.

„Am votat pentru timișoreni, pentru spiritul lor, pentru dezvoltarea normală, decentă, cursivă a acestui oraș. Primarul este un om care trebuie să păstreze echilibrul, să aducă dezvoltare, să aducă idei, să facă efortul necesar cu toată capacitatea sa, cu toată știința sa în administrație, să facă administrație, și nu politică”, a declarat Adrian Orza.

Acesta a votat însoțit de echipa lui de campanie.

În Timiș, sunt așteptați la urne 612.006 cetățeni cu drept de vot, fiind tipărite 2.754.280 de buletine de vot. În județ au fost organizate 589 de secții de vot, dintre care 212 în municipiul Timișoara.