ALEGERI LOCALE 2012. O bătrână din Alba a plecat din greșeală cu ștampila de vot în tocul de la ochelari

Publicat: 10 06. 2012, 09:45
Actualizat: 05 07. 2013, 13:28
O bătrână care a votat, duminică, la secția de votare numărul 1 din Valea Lungă, județul Alba, a plecat cu ștampila de vot, spunând, după ce a fost găsită, că a pus ștampila din greșeală în tocul de la ochelari

O bătrână care a votat, duminică, la secția de votare numărul 1 din Valea Lungă, județul Alba, a plecat cu ștampila de vot, spunând, după ce a fost găsită, că a pus ștampila din greșeală în tocul de la ochelari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliție Județene Alba, Luminița Prodan, a declarat că membrii secției de votare numărul 1 din Valea Lungă au descoperit, la aproximativ două ore de la începerea procesului electoral, că lipsește una dintre ștampilele de vot.

Prodan a spus că membrii secției de votare au verificat toți alegătorii care își exercitaseră până atunci dreptul de vot, pentru a vedea dacă vreunul dintre ei nu a plecat din greșeală cu ștampila.

Ștampila a fost găsită la o bătrână din localitate, femeia declarând că a plecat din greșeală cu aceasta, după ce a pus-o în tocul de la ochelari.

Potrivit sursei citate, femeia nu va fi cercetată și nu riscă nicio pedeapsă, deoarece nu a făcut fapta cu intenție.