ALEGERI LOCALE 2012. Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a votat pentru proiecte noi la Timișoara

Publicat: 10 06. 2012, 10:07
Actualizat: 10 06. 2012, 10:28
Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, candidat USL la Primăria Timișoara, și-a exprimat, duminică, opțiunea electorală la secția 119 din Timișoara, el declarând că a votat pentru "proiecte noi la Timișoara", deoarece este "vremea înfăptuirilor".

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, candidat USL la Primăria Timișoara, și-a exprimat, duminică, opțiunea electorală la secția 119 din Timișoara, el declarând că a votat pentru „proiecte noi la Timișoara”, deoarece este „vremea înfăptuirilor”.

Nicolae Robu a votat la secția numărul 119 amenajată la Școala Generală nr 30 din Timișoara, el afirmând că a votat pentru schimbare, deoarece „este vremea înfăptuirilor”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Am votat pentru mai bine. Am votat pentru că în Timișoara este nevoie de o schimbare, este nevoie de proiecte noi și e vremea înfăptuirilor”, a afirmat Nicolae Robu la ieșirea de la urne.

Robu a mers la vot împreună cu soția, cu fiica, cu fiul și nora. De asemenea, el a fost însoțit de președintele PSD Timiș, Titu Bojin, și de europarlamentarul PNL Cristian Bușoi.