Amy Winehouse, audiată de poliție din cauza consumului de droguri

Publicat: 15 02. 2012, 11:54
Actualizat: 05 03. 2012, 00:17
Cântăreața britanică Amy Winehouse a fost audiată de poliție, marți, după ce a fost suspectată de consum de crack, un derivat al cocainei, potrivit agenției britanice Press Association.

Cântăreața britanică Amy Winehouse a fost audiată de poliție, marți, după ce a fost suspectată de consum de crack, un derivat al cocainei, potrivit agenției britanice Press Association. Poliția britanică a refuzat să confirme informația, indicând doar că agenții "au audiat, marți, o tânără în vârstă de 24 de ani, în cadrul unei anchete legate de droguri", informează AFP.

Luna trecută, o înregistrare video în care cântăreața britanică Amy Winehouse se droghează fumând dintr-o pipă de sticlă și prezintă cantitățile de cocaină și Valium pe care tocmai le-a consumat a fost postată pe internet și preluată de tabloidul britanic The Sun. Înregistrarea a fost realizată în locuința lui Amy din Londra de către un membru al grupului de amici cu care aceasta se droghează. La câteva zile după apariția acestei înregistrări video, cântăreața britanică, în vârstă de 24 de ani, s-a internat "de bună voie" într-o clinică de dezintoxicare. Amy Winehouse a mai efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august 2007, în septembrie și apoi în noiembrie. 

Neliniștile în legătură cu starea sănătății sale s-au multiplicat în ultima vreme. În noiembrie 2007, cântăreața a apărut beată pe scenă, după care și-a anulat o serie de 17 concerte din "motive de sănătate".

Mai multe știri pe www.mediafax.ro