Anchetă a Poliției Covasna, după ce șeful de la Protecția Consumatorului a fost bătut într-o benzinărie

Publicat: 04 10. 2015, 15:31
Actualizat: 04 10. 2015, 16:27

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Covasna, Nicoleta Marin, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la sediul instituției a fost depusă, vineri, o plângere pentru loviri și alte violențe, iar polițiștii au declanșat o anchetă.

„Din primele cercetări reiese că persoana în cauză ar fi fost agresată în incinta unei benzinării din Sfântu Gheorghe. Cercetările continuă și urmează a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Principalul suspect în acest caz a fost identificat, fiind vorba de un bărbat de 35 de ani din Sfântu Gheorghe”, a spus Nicoleta Marin.

Potrivit sursei citate, bărbatul este cercetat în stare de libertate, pentru loviri și alte violențe.

Șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Covasna, Mircea Diacon, a arătat, vineri, într-un comunicat de presă, că în cursul dimineții a fost agresat într-o benzinărie din municipiul Sfântu Gheorghe, unde se afla împreună cu câțiva colegi.

El a precizat că a fost lovit cu pumnii de două persoane necunoscute, după care acestea au fugit printre blocurile din zona gării.

În comunicatul citat, Diaconu a amintit și de un incident produs în primăvară, de Zilele municipiului Sfântu Gheorghe, când autoturismul de serviciu al CJPC Covasna, parcat la sediul instituției, a fost „devalizat prin lovire de către persoane rămase neidentificate”.

Șeful CJPC Covasna, care a suferit o fractură de piramidă nazală, și-a scos certificat medico-legal, necesitând 16 zile de îngrijiri medicale.