Anchetă a Poliției după ce părinții unei eleve de 15 ani au reclamat că ar fi fost violată de șase colegi

Publicat: 23 12. 2013, 14:40
Actualizat: 07 06. 2018, 06:24

Polițiștii fac o anchetă după ce părinții unei eleve de 15 ani, de la un liceu particular din Constanța, au depus o plângere în care reclamau că fata ar fi fost violată de șase colegi de școală, pe care i-a invitat la ea acasă, aceștia susținând însă că relațiile sexuale au fost consimțite.

Potrivit plângerii depuse la Poliție, fapta ar fi avut loc săptămâna trecută când, după ce au fost la o petrecere, eleva de 15 ani și-a invitat acasă câțiva colegi cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, pentru a continua distracția.

Mama adolescentei acuză că fiica ei ar fi fost violată de către colegii de școală, cazul fiind preluat de Parchetul Judecătoriei Constanța.

„A fost primită o sesizare în acest sens și s-a dispus efectuarea unei anchete sub coordonarea procurorului de caz”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Carmen Șerbănescu.

La rândul lor, colegii de școală ai elevei de 15 ani susțin că nu sunt vinovați și că aceasta a întreținut relațiile sexuale de bună voie.

Băieții au consumat alcool, apoi au întreținut relații sexuale cu adolescenta, făcând poze și filmând scenele. Ulterior, ei au postat înregistrările pe o rețea de socializare, astfel că mama fetei de 15 ani a aflat despre cele întâmplate.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat în acest caz, declanșând cercetări.