Anchetă la Secția 10 Poliție din Capitală, după ce un bărbat a reclamat că a fost bătut de polițiști

Publicat: 06 08. 2013, 11:32
Actualizat: 03 02. 2019, 08:03

Poliția a început o anchetă internă la Secția 10 din Capitală, după ce un bărbat a ajuns la spital cu mai multe vânătăi pe corp, susținând că a fost bătut de polițiști, în sediul instituției.

Oficiali din Poliția Capitalei au declarat, marți, că șeful Secției 10 face verificări la nivelul subalternilor, după ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, i-a acuzat pe aceștia că l-au bătut în sediul unității.

Potrivit surselor citate, luni dimineață, pe strada Traian din Sectorul 3 al Capitalei, bărbatul s-ar fi bătut cu un vecin. Seara, pe strada respectivă a izbucnit un nou conflict, iar la 112 a fost primit un apel anonim, prin care s-a anunțat că într-o curte se bat mai multe persoane.

La fața locului a fost trimis un echipaj al Secției 10, iar polițiștii l-au văzut pe bărbatul în vârstă de 55 de ani întins pe jos, plin de sânge și cu leziuni evidente la mâini și picioare. Echipajul de poliție l-a scos pe bărbat din curte, iar acesta, care mirosea a alcool, a început să facă scandal și să-și înjure vecinii, potrivit polițiștilor.

Bărbatul a fost dus la Secția 10 Poliție, unde a fost amendat pentru injurii aduse vecinilor săi. Când a ieșit din secție, acesta era așteptat de concubina sa, care a început să strige și să îi acuze pe polițiști că l-au bătut pe iubitul ei.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Universitar de Urgență București.

Poliția Capitalei s-a sesizat în urma incidentului, iar șeful Secției 10 a declanșat o anchetă internă, pentru a stabili dacă bărbatul a fost agresat în interiorul unității.