Andreea are 14 ani și recent a primit o veste cruntă. Părinții speră la un miracol

Publicat: 10 02. 2020, 23:00

Andreea Lăpuşneanu, fata de numai 14 ani, diagnosticată în septembrie cu tumoare pe creier se află în continuare la Cluj, sub supravegherea medicilor, în aşteptarea unei veşti care din partea unei clinici care s-o accepte pentru un tratament în străinătate. Cum astfel de terapii nu sunt gratis şi costă foarte mult, familia are nevoie în continuare de sprijinul nostru, scrie cotidianul Viața Liberă, din Galați.

Şedinţele de chimioterapie pe care le-a făcut la Cluj în speranţa că tumoarea se va restrânge şi astfel va putea fi operată nu au prea dat rezultate, aceasta fiind singura terapie care a putut fi prescrisă în România. Prin urmare eleva în clasa a VIII-a la Şcoala nr. 29 are nevoie de tratament în clinici specializate din străinătate care să-i readucă speranţa la viaţă. Părinţii au trimis deja dosarul ei la mai multe unităţi medicale din străinătate şi sunt în aşteptarea unui răspuns.

„Mulțumim pentru ajutor și încurajare, pentru gândurile bune, vă mulțumim pentru tot ce aţi făcut pentru noi până acum! Așteptăm mail-ul de confirmare-acceptare pentru tratamentul pe imunoterapie-imunologie-genetică, din Olanda de la Princess Maxima Center, în care sperăm la o șansă! Întrucât timpul e scurt, în defavoarea noastră, așteptăm și acceptam şi alte sugestii şi alternative!”, scrie mama copilei pe pagina de facebook.

Cei care pot şi vor să ajute mai au la dispoziţie, în afară de pagina de FB, un cont în lei la Raiffeisen Bank, deschis pe numele Lăpuşneanu Dorina Mihaela:

RO39RZBR0000060012864219