Andreea Crețulescu părăsește Realitatea TV

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 19 02. 2012, 20:19
Andreea Crețulescu părăsește postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi în postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presă Realitatea-Cațavencu, după cum a declarat pentru MEDIAFAX jurnalista.

Andreea Crețulescu părăsește postulRealitatea TV, vineri fiind ultima sa zi înpostura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presăRealitatea-Cațavencu, după cum a declarat pentru MEDIAFAXjurnalista.

Potrivit Andreei Crețulescu, decizia de a pleca de la RealitateaTV este una „personală”.

„Astăzi (vineri, 25 septembrie, n.r.) este ultima zi. A fost odespărțire în mod amiabil între cele două părți”, a spus AndreeaCrețulescu.

Ea a precizat că nu a luat „o decizie fermă” în privințaactivităților sale viitoare, adăugând că s-ar putea îndrepta fiecătre o altă televiziune, fie către o firmă de marketingpolitic.

Andreea Crețulescu s-a născut în 1975, la București, și aabsolvit, în 1999, Facultatea de Drept.

Ea s-a alăturat echipei de la Realitatea TV în septembrie 2005.În primele luni, a făcut știri, reportaje și campanii. Apoi, ea amoderat emisiunile „Deschide lumea”, „Editorii Realității”,”Reporterii Realității”, „Fabrica”, „Tu decizi” și „Realitatea teprivește”.

Andreea Crețulescu a debutat în presă în 1993, ca reporter laCronica română, a continuat la Curierul național, după care aintrat în televiziune, lucrând la Tele 7abc, Antena 1 și RealitateaTV.

Mediafax