Antrenorul de genii nu crede în pandemie! Profesorul Colceag: „Trăim o psihoză și cifrele sunt false”
Profesorul Florian Colceag, cel supranumit „antrenorul de genii”, a declarat că pandemia nu există și cifrele furnizate de autorități sunt false.
„Noi nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false.
Ni s-a creat o psihoză. Psihoza este datorată aceleiași încercări de a ne scoate din mediul real și de a ne arunca undeva în mediul virtual.
Este o psihoză la nivel mondial. Există un sindrom, sindromul Stockholm, în care oamenii s-au prins în jos și ei se joacă de-a ceva”,a spus Florian Colceag, la Știrile Pro Tv.
Colceag, supranumit „antrenorul de genii”
Florian Colceag este profesor de matematică și doctor în economie. Este membru fondator și mentor permanent al Kogaion Gifted Academy în cadrul căreia susține ateliere de „Cunoaștere integrată” pentru copii și Conferințe de parenting.
Colceag este expert internaţional gifted education, specialist în modelare matematică, inventatorul fractalilor algebrici, activând ca şi consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe, scrie romaniatv.net.
Noile cazuri de COVID-19 au scăzut sub pragul de 4.000, dar rata de pozitivare este mare. Număr-record de pacienți internați la ATI!
Numărul noilor cazuri de infecție cu COVID-19, raportat duminică de Grupul de Comunicare Strategică, a fost de 3.855, din 19.292 de teste efectuate, respectiv o rată de pozitivare de aproape 20%. Numărul noilor decese a fost identic, 73, dar al pacienților internați în ATI a depășit pragul de 800. Coeficientul de 3 cazuri de infecție la mia de locuitori a fost depășit în București și alte patru județe, cu unul în plus față de sâmbătă.
Conform raportării de sâmbătă a GCS, în ultimele 24 de ore fuseseră raportate 4.761 de cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2, 73 de decese și 787 de pacienți erau internați la ATI.
Și coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor, anunțat sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică, era în ușoară creștere față de cel raportat vineri. Pragul de 3 cazuri la mia de locuitori era depășit, sâmbătă, în București și trei județe.