Arad: Traficul de pe DN7 a fost redeschis după accidentul soldați cu cinci răniți în stare gravă

Publicat: 19 01. 2014, 12:36
Actualizat: 31 07. 2014, 14:52

Cinci persoane au fost grav rănite, duminică dimineață, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe DN7, în zona localității arădene Vărădia, traficul rutier fiind blocat timp de două ore în urma producerii accidentului. Circulația a fost reluată înainte de prânz.

Accidentul a avut loc pe DN7 Arad – Deva, la kilometrul 467, în zona localității arădene Vărădia, unde un autoturism Volskwagen Golf în care se aflau cinci persoane, toți bărbați, s-a izbit de un cap de pod.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, George Pleșca, toate cele cinci persoane aflate în mașină au fost grav rănite, iar două dintre acestea erau încarcerate, pentru scoaterea lor intervenind echipajul ISU. De asemenea, purtătorul de cuvânt a declarat că accidentul a avut loc pe fondul oboselii șoferului, care a adormit la volan.

La fața locului au ajuns patru ambulanțe de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță, patru dintre răniți fiind transportați la Spitalul Județean Arad. Pentru cel de-al cincilea rănit, aflat în stare foarte gravă, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Ovidiu Liber, circulația în zona producerii accidentului este blocată pe ambele sensuri.

Marian Buga, corespondenti@mediafax.ro