Arnold Schwarzenegger renunță să mai plătească pensia alimentară a fiului său născut în afara căsătoriei. De ce a luat ACTORUL această decizie

Publicat: 16 02. 2023, 12:51
Actualizat: 16 02. 2023, 13:35
Sursă Foto - Facebook

Renumitul actor care are o avere de 450 de milioane de dolari, a decis să nu îi mai plătească alocația copilului conceput cu bona celorlalți copii ai săi.

Copiii oamenilor celebri nu trăiesc întotdeauna viața plină de farmec a părinților lor, este și cazul băiatului actorului de la Hollywood.

Arnold Schwarzenegger nu-i va mai plăti alocație băiatului pe care l-a făcut cu bona copiilor săi.

Când fiul lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, a absolvit facultatea, actorul i-a tăiat fondurile.

Cel mai probabil nu a făcut-o pentru că nu își permitea să îl întrețină, având în vedere că averea sa netă se apropie de o jumătate de miliard de dolari, însă acesta spune că are motivele lui.

Joseph Baena a aflat cine e tatăl său în 2011.

Mildred Baena, bona copiilor lui Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver, nepoata fostului președinte J.F. Kennedy, a rămas însăcinată cu actorul în același moment cu soția actorului, care urma să-l aducă pe lume pe al patrulea copil.

Deși născut în 1997, la 5 zile după fratele său vitreg, Christopher Schwarzenegger, Joseph Baena a aflat cine era tatăl său abia în 2011, de la bunica sa.

În același an, ca urmare a scandalului declanșat, Maria Shriver i-a intentat divorț lui Arnold Shwarzenegger, iar el și-a asumat public paternitatea lui Joseph.

Fiul lui Arnold a încercat să calce pe urmele tatălui tău

Însă acest lucru era doar o formalitate, deoarece actorul avea grijă financiar de fiul său încă de la nașterea lui, apoi el și mama sa mutându-se într-o casă cumpărată de Arnold.

Joseph Baena, acum în vârstă de 20 de ani, a urmat cursurile Universității Pepperdine din Malibu, California, iar Schwarzenegger a fost acolo pentru a-l susține în ziua absolvirii.

Însă, tot sprijinul financiar oferit până atunci a încetat după ce a absolvit.

Ca să-și câștige proprii bani, Baena a decis să profite de fizicul său de culturist și urmeze o carieră în industria de divertisment, dar s-a luptat să obțină roluri de actorie și să calce pe urmele destul de mari ale faimosului său tată.

Apoi, a schimbat direcția și a obținut o licență de agent imobiliar, potrivit Msn.com.