Autoritățile Capitalei au decis ca deszăpezirea să fie făcută fără închiderea principalelor artere

Publicat: 15 02. 2012, 11:42
Actualizat: 26 07. 2012, 03:38
Autoritățile municipale au decis, joi după-amiază, ca deszăpezirea să continue fără a mai recurge la închiderea circulației pe arterele principale ale Capitalei.

Autoritățile municipale au decis, joi după-amiază, ca deszăpezirea să continue fără a mai recurge la închiderea circulației pe arterele principale ale Capitalei. Anterior, autoritățile dispuseseră ca firmele de deszăpezire, împreună cu Brigada de Poliție Rutieră, să oprească circulația pe bulevardele principale, arteră cu arteră, astfel încât acestea să fie curățate de zăpadă

Ulterior, Primăria București a comunicat că a cerut societăților de salubrizare să intervină pentru deszăpezire cu tot parcul de utilaje pe care îl au la dispoziție (460 utilaje) pe toate străzile, inclusiv pe cele secundare.

Viceprimarul Capitalei Răzvan Murgeanu declara, dimineață,că în urma ninsorii care a început să cadă din noaptea precedentă și a viscolului, se circula anevoios pe toate arterele principale, existând situații în care pe străzile secundare ale sectoarelor nu s-a circulat deloc. După încheierea ședinței Comandamentului de Deszăpezire și Combatere a Poleiului al Municipiului București, Murgeanu a spus că a purtat discuții cu primarii de sectoare pentru ca aceștia să dispună membrilor corpurilor de control să efectueze verificări și să aplice amenzi în cazul în care trotuarele nu sunt deszăpezite, pentru ca măcar circulația pietonilor să fie rezolvată. De asemenea, primarilor li s-a cerut să intervină pentru deszăpezirea străzilor secundare.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro