Autospecială de POLIȚIE, spulberată de un șofer care a depășit pe contrasens/Grav accident, cu cinci victime, la Târgu Mureș

Publicat: 26 09. 2024, 12:30
Autospecială de Poliție, spulberată de un șofer care a depășit pe contrasens/Grav accident, cu cinci victime, la Târgu Mureș

O autospecială de Poliție din cadrul IPJ Argeș a fost implicată în noaptea de miercuri spre joi, 26 septembrie, într-un accident.

Doi polițiști și o femeie, aflată în cea de-a doua mașină implicată în accident, au fost răniți.

Potrivit IPJ Argeș, o autospecială cu doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier a fost implicată într-un eveniment rutier la limita dintre municipiul Pitești și comuna Bascov în noaptea de miercuri spre joi.

Șoferul, de 19 ani, a pătruns pe contrasens

Din verificările preliminare s-a stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care circula dinspre Pitești către Bascov, ar fi pătruns pe contrasens, intrând într-o autospecială de poliție, care se afla în deplasare.

Cei doi polițiști care se aflau în autospecială, precum și o pasageră din autoturismul implicat, au fost răniți.

Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri.

Atât șoferul autoturismului, cât și polițistul care conducea autospeciala au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii vor deschide un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Un alt accident grav s-a petrecut pe o stradă din Târgu Mureș. Cinci persoane au fost rănite și au fost duse la spital după ce două mașini s-au lovit pe Bd. Libertății.

În total au fost înregistrate cinci victime, patru bărbați și o femeie, dintre care trei au rămas încarcerate. Toate au fost transportate la spital.