Autostrada A2 a fost redeschisă, după ce a fost ridicată și restricția pe tronsonul Lehliu – Drajna

Publicat: 16 02. 2012, 10:09
Actualizat: 20 02. 2012, 06:24
Autostrada A2 a fost redeschisă circulației, după ce a fost ridicată, miercuri, de la ora 11.00, și restricția pe tronsonul Lehliu - Drajna, însă șoferii vor circula, temporar, cu restricție de viteză de 60 de kilometri pe oră, a anunțat Centrul Infotrafic.

Autostrada A2 a fost redeschisă circulației, după ce a fostridicată, miercuri, de la ora 11.00, și restricția pe tronsonulLehliu – Drajna, însă șoferii vor circula, temporar, cu restricțiede viteză de 60 de kilometri pe oră, a anunțat CentrulInfotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic, începând cu ora 11.00 a fostredeschisă și calea 1 (sensul către Constanța) a tronsonuluiLehliu-Gară – Drajna al autostrăzii A2, iar temporar va fi impusărestricție de viteză de 60 de kilmetri pe oră.

Circulația rămâne închisă în județul Buzău, pe DN 22 RâmnicuSărat – Băile și în județul Teleorman, pe DN65A Turnu Măgurele -Roșiori de Vede. Pe tronsonul Roșiori de Vede – Furculești – Piatrasunt zone în care se circulă foarte greu, pe un fir, precizeazăsursa citată.

Totodată, pe mai multe drumuri se circulă în condiții de ceață.”Conform informațiilor pe care le-am primit, vizibilitatea esteredusă pe Autostrada Soarelui și pe raza județului Vâlcea, Neamț,Gorj, Brăila și Ilfov (pe alocuri sub 50 de metri)”, potrivitCentrului Infotrafic.

De asemenea, pe mai multe drumuri se circulă în condiții deceață. Astfel, vizibilitatea este redusă din cauza ceții peAutostrada Soarelui și în județele Vâlcea, Neamț, Gorj, Brăila șiIlfov, în unele zone sub 50 de metri.

Mediafax