Autostrada Soarelui, blocată în zona Lehliu din cauza unui accident

Publicat: 02 05. 2013, 10:53
Actualizat: 05 05. 2013, 20:03

Cinci persoane au fost rănite, joi dimineață, în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, în zona localității Lehliu (Călărași), după ce un autoturism a lovit un camion, traficul în zonă fiind blocat câteva zeci de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Infotrafic, accidentul a avut loc pe sensul Constanța – București, la kilometrul 63, în zona localității Lehliu.

Astfel, un autoturism Volkswagen Golf a intrat într-un camion înmatriculat în Bulgaria, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite.

Cei cinci răniți, toți din autoturism, au fost transportați la spital. Șoferul și trei pasageri din mașină au fost duși la spitalul din Lehliu, iar pasagerul din dreapta a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Floreasca din București.

Polițiștii spun că accidentul a avut loc din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare față de autovehiculul din față și a oboselii.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ 40 de minute pentru măsurători, fiind deviat pe DN3 București-Călărași-Constanța, prin Lehliu.