Avem marele câștigător a 10.000 de euro la Liga ProSport

Publicat: 06 06. 2013, 16:49
Actualizat: 01 02. 2019, 12:24

 

S-a încheiat Liga I, s-a încheiat și Liga ProSport. Cel mai spectaculos manager de fotbal românesc s-a desfășurat în paralel cu Liga lui Mitică, dar a fost mult mai echilibrat. Peste 40.000 de oameni au participat la concurs de-a lungul etapelor din Liga I. Aceștia au reușit să obțină puncte suficiente pentru a înscrie aproape 550.000 de șanse în concurs, în fiecare etapă un jucător având ocazia de a obține o șansă la premiul final.

În urma tragerii la sorți, norocosul câștigător a 10.000 de euro este Marius Ivan, din București. După ce s-a dumirit că nu e o păcăleală, ci un premiu pe bune, Marius ne-a vizitat la redacție pentru a-și încasa premiul. „Nu mă așteptam să câștig, e o mare surpriză, mulțumesc ProSport. Nu-mi vine să cred ce noroc am avut la câți oameni au participat”, spune Marius. Acesta este stelist și recunoaște că și-a bazat echipa din joc pe jucătorii Stelei: „Fiind stelist, am folosit în special jucători de la Steaua. Dar cum ei au avut un sezon extraordinar, am făcut și eu suficiente puncte”. De altfel, o treime din participanți și-au bazat echipele pe Steaua, alegând-o ca echipă preferată în Liga ProSport. Următoarele clasate în preferințe au fost Dinamo, Rapid, CFR Cluj, FC Vaslui și Petrolul.

Mulțumindu-vă pentru participarea la acest concurs, ProSport vă așteaptă cu alte surprize în ediția tipărită și pe www.prosport.ro.