Avocata care a LOVIT intenționat cu mașina un motociclist rămâne în arest

Publicat: 05 08. 2024, 14:34

Avocata din Iași acuzată de tentativă de omor, după ce ar fi lovit intenționat cu mașina un motociclist, rămâne în arest.

Solicitarea avocatei de a i se schimba încadrarea a fost considerată nefondată.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatoarea Cioată Alexandra împotriva încheierii penale nr. 3 din data de 26 iulie 2024, pronunțată de Curtea de Apel Iași – Secția penală şi pentru cauze cu minori. Obligă contestatoarea la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, până la prezentarea apărătorului ales, în cuantum de 90 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 05 august 2024”, se arată în decizie.

Avocata ar fi șicanat în trafic un motociclist care a lovit stâlpul de avertizare al unui refugiu dintr-o staţie de tramvai. După producerea accidentului, femeia şi-a continuat drumul, iar motociclistul a fost transportat la spital.

Pe imagini se vede cum femeia merge cu viteză pe prima bandă și cum brusc trage de volan și lovește motociclistul.

Din fericire, motociclistul a scăpat doar cu câteva achimoze. Acesta a povestit pentru BZI că nu cunoaște motivul pentru care avocata ar fi acționat în acest mod.

„În urma accidentului, conducătorul motociclului, un bărbat de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul motociclului a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice”, a transmis Poliția Iași pe 30 mai.

CITEȘTE ȘI:

Noi IMAGINI cu momentul în care avocata din Iași lovește intenționat cu mașina un motociclist

Un bărbat din Botoșani a MURIT după ce și-a cumpărat un BMW și a vrut să vadă ce viteză prinde. Mașina a sunat singură la 112

Accident spectaculos pe Bulevardul Iuliu Maniu: Nouă mașini și un scuter au fost AVARIATE / Ce a pățit șoferul care ar fi provocat dezastrul

IMAGINI cutremurătoare cu accidentul de skijet de pe Olt. Fotbalistul de la CSM Slatina, filmat în timp ce se lupta să nu fie înghițit de ape