AVOCATUL Dinu Șerban a bătut o femeie, pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale cu el. Bărbatul mai are o condamnare pentru tentativă de OMOR

Publicat: 20/09/2024, 13:45
Actualizat: 20/09/2024, 14:15

Avocatul Dinu Șerban a bătut cu o violență de nedescris o tânără, deoarece aceasta ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu el. Bărbatul mai are o condamnare de cinci ani și trei luni de închisoare cu executare, potrivit unei decizii a magistraților, care nu este definitivă.

Avocatul Dinu Șerban a agresat cu o cruzime greu de imaginat o tânără, în vârstă de 34 de ani, deoarece aceasta ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu el. Incidentul a avut loc la data de 17 septembrie, într-un hotel din Iași. Cei care au alertat autoritățile ar fi fost angajații hoteluluiș.

Se pare că Gabriela Bordică și avocatul Dinu Șerban avuseseră o relație amoroasă, în urmă cu mai mulți ani, și au menținut legătura. Tânăra s-ar fi stabilit în Franța și a revenit în România pentru scurt timp, ca să-și viziteze familia.

Gabriela Bordică locuia la hotel și a stabilit să se vadă cu avocatul Dinu Șerban pe 17 septembrie. Șerban a încercat să o agreseze sexual pe tânăra în camera ei de hotel, însă aceasta a opus rezistență. Avocatul a lovit cu bestialitate pe fosta parteneră și a lăsat-o într-o stare aproape critică.

Mama tinerei este complet șocată de scena pe care a descoperit-o în camera de hotel și mărturisește că nu poate uita urmele de violență de pe trupul fiicei sale, care, din fericire, a supraviețuit atacului.

„Fiica mea lucrează în Franța, a venit în țară și și-a luat o cameră la hotel, că s-a gândit că acolo are alte condiții. Ea a avut o relație cu avocatul Dinu Șerban, în urmă cu mai mulți ani. Au mai vorbit la telefon, dar ea nu a lăsat de înțeles că ar putea să mai existe relații intime între ei. Marți, în jurul orei 22:00-23:00, Dinu Șerban a zis că merge la ea, în camera de hotel, ca să bea o bere. A încercat să o violeze, aproape că a fost omorâtă în bătaie. La 112 au sunat cei de la recepție, ea a fost transportată la UPU de la Spitalul «Sf. Spiridon», iar el a fost luat de polițiști și dus la «Socola». Din ce a putut ea să vorbească cu polițiștii ajunși la «Spiridon», a spus că va depune plângere împotriva lui”, a declarat Luminița Bordica, mama Gabrielei Bordica.

La acest moment, tânăra agresată de avocatul Dinu Șerban este internată în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. Aceasta a suferit mai multe traumatisme la nivelul feței. Părinții tinerei vor să-l tragă la răspunde pe avocat pentru ceea ce i-a făcut Gabrielei Bordica.

„Noi am intrat în camera de hotel și ne-am îngrozit de ce am găsit acolo, cred că era un litru de sânge. Am găsit și pantofii lui, pantalonii, asta înseamnă că polițiștii l-au luat mai mult dezbrăcat și l-au dus la «Socola». Gabriela a ajuns prima dată internată la Spitalul «Sf. Spiridon», iar apoi transferată la Neurochirurgie. A pus o asistentă de la Neurochirurgie să ne sune și să ne anunțe că e la spital. Are toată fața tumefiată, are hematom subdural, i-a dat cu pumnii în față, a nenorocit-o. Asta e, clar, tentativă de omor. Am vrea să nu mai vadă lumina zilei, dar știm că este o persoană influentă, vrem totuși să vadă toți cine este marele avocat Dinu Șerban. Noi nu știam că el era să mai omoare pe cineva cu un hârleț pentru un loc de parcare. După nenorocirea asta, am citit ce a mai făcut el”, a declarat Luminița Bordica, potrivit BZI.

Dinu Șerban a fost transportat de autorități la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași.

„La data de 17 septembrie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani a fost agresată fizic de către un bărbat, într-un imobil din municipiul Iași. Din cercetări a rezultat că între cei doi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic. Femeia a fost condusă la spital pentru îngrijiri medicale și s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Întrucât bărbatul avea un comportament agresiv și nefiresc, a fost condus la o unitate medicală de specialitate. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În iulie 2024, Dinu Șerban a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor, însă decizia nu este definitivă. Avocatul și-a lovit un vecin cu hârlețul, conflictul pornind de la un loc de parcare.

„Instanţa admite în parte actiunea exercitată de către partea civilă C.L.H., sens în care îl obligă pe inculpatul Serban Dinu la plata către partea civilă a sumei de 5.000 de euro, cu titlu de daune morale. De asemenea, dispune confiscarea hârleţului folosit la săvârsirea faptei”, au spus magistraţii ieşeni.

„A fost vorba despre două incidente diferite, unul petrecut în luna mai 2019, când victima a fost agresată, şi un al doilea conflict, în iunie 2020, când inculpatul a lovit aceeaşi persoană cu lama unui hârleţ în cap. Conflictele dintre cei doi au fost generate de faptul că inculpatul îşi parca maşina pe terenul neîmprejmuit al victimei”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel.

CITEȘTE ȘI:

femeie a fost BĂTUTĂ de soț, în timpul unui zbor cu avionul. Autoritățile l-au arestat pe bărbatul violent

Caz SCANDALOS la Pitești: O fată de 16 ani a fost violată de directorul Casei Studenților Adolescenta,bătută de soția lui după ce a aflat de „relație”

Două eleve, filmate în timp ce se iau la bătaie lângă un liceu din Bârlad. La agresiune a participat și mama uneia dintre fete

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Anchetă în Timiș după ce, în spațiul public, au apărut informații că o tânără s-ar...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Inteligența Artificială poate face „81 de ani de muncă de detectiv în 30 de ore”