Bărbat mort după ce a căzut de la o fereastră de la Universitatea Politehnica din Timișoara

Publicat: 20 06. 2013, 18:10
Actualizat: 27 09. 2014, 11:01

Un bărbat a murit, joi după-amiază, după ce a căzut de la o fereastră aflată între etajele al patrulea și al cincilea de la Universitatea Politehnica din Timișoara, iar anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident, cât și pe cea a sinuciderii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Ionuț Bocancea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un bărbat a murit, joi după-amiază, după ce a căzut de la o fereastră a sediului Universității Politehnica din Timișoara.

„Fereastra, aflată între etajele patru și cinci, a fost găsită deschisă, însă deocamdată nu se cunosc cauzele producerii evenimentului. Bărbatul care a căzut de la etaj nu a fost identificat, deoarece nu avea documente și nu a fost recunoscut de cei aflați în clădirea Universității Politehnica. Imediat după incident, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara, unde, la scurt timp, a decedat”, a declarat Ionuț Bocancea.

Potrivit sursei citate, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, fiind luate în calcul atât varianta sinuciderii, cât și cea a unui accident.