Bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei sale și și-a rănit sora s-a predat Poliției

Publicat: 19 06. 2012, 09:52
Actualizat: 19 06. 2012, 09:52

Bărbatul din comuna argeșeană Stolnici care l-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei sale și și-a rănit sora cu cuțitul s-a predat Poliției, marți dimineață, fiind dus la audieri la Parchetul Tribunalului Argeș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, bărbatul, Eugen Pârcălăboiu, în vârstă de 46 de ani, a fost căutat în noaptea de luni spre marți prin pădurile și lanurile de porumb din zona comunei argeșene Stolnici, localitatea de domiciliu a acestuia, iar marți dimineață el s-a predat la postul de poliție din comună.

Marți dimineață, bărbatul, acuzat de omor calificat și tentativă la omor calificat, este audiat de către polițiști și procurorul de caz, urmând să fie dus la Parchetul Tribunalului Argeș.

Luni seară, Eugen Pârcălăboiu, în vârstă de 46 de ani, din comuna Stolnici, satul Fâlfani, s-a luat la ceartă cu concubinul mamei sale, Constantin Dobre, în vârstă de 43 de ani, înjunghiindu-l mortal.

Ulterior, bărbatul și-a lovit cu cuțitul sora, Georgeta Voican, în vârstă de 33 de ani. Femeia intervenise în încercarea de a aplana conflictul dintre cei doi, fiind și ea lovită cu cuțitul. Ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, însă după câteva zeci de minute a dispărut din unitatea medicală. Ulterior, polițiștii au găsit-o pe femeie și au dus-o la audieri.