Bărbatul din Galați care și-a lăsat câinele să sfâșie o pisică, bătut de martori

Publicat: 05 12. 2016, 17:14

Bărbatul din Galați și-a scos pitbull-ul la plimbare. În fața unui magazin, câinele vede o pisică și o atacă. Stăpânul nu face nimic să îl oprească, ba chiar pare să se delecteze cu spectacolul crud. Explicația lui năucitoare i-a înfuriat pe martori, care i-au aplicat o corecție fizică.

„Vi se pare normal ca pisicile să stea în toată România asta, așa, libere…? Câinele dacă mănâncă o mâță, mâța mănâncă șoarecele. Când o mâță mănâncă șoarecele eu pot să o condamn”, spune Victor Chiosa, proprietarul câinelui.

Scena violentă a avut ca martori vânzătoarele speriate care îngrijeau de obicei pisica devorată de pitbull.

„Un individ, că om nu pot să-l numesc, a venit cu câinele în lesă, fără botniță. a venit și a aruncat câinele pe pisică. Am țipat. Fă ceva, fă ceva. Râdea la mine și a zis că nu poate să facă nimic că animalul e ca și mort. Era pisica noastră, eu și colegii mei zilnic îi luam de mâncare”, afirmă Ana-Maria Năstăsache, vânzătoare magazin, potrivit Digi24.

Pe stăpânul câinelui de luptă îl așteaptă acum dosar penal pentru cruzime față de animale.

„Poliția Locală Galați s-a autosesizat, vom face verificări în zilele următoare. Dacă proprietarul va fi identificat îl vom da mai departe la Poliția Națională”, spune Aurelia Bogatu Matei, purtător de cuvânt Poliția Locală