Băsescu a votat alături de soție și cele două fiice

Publicat: 15 02. 2012, 09:34
Actualizat: 08 07. 2012, 00:39
Președintele suspendat Traian Băsescu a votat, sâmbătă dimineață, la Colegiul A.D. Xenopol din Capitală, alături de soție și de cele două fiice, el declarând că va urmări de acasă desfășurarea referendumului.

Președintele suspendat Traian Băsescu a votat, sâmbătă dimineață, la Colegiul A.D. Xenopol din Capitală, alături de soție și de cele două fiice, el declarând că va urmări de acasă desfășurarea referendumului.

Băsescu a sosit la Colegiul A.D. Xenopol la ora 9.25, cu o coloană oficială, și a fost însoțit de soția Maria Băsescu și de cele două fiice, Ioana și Elena. Președintele suspendat a fost însoțit de asemenea de agenți SPP.

Traian Băsescu a fost întrebat, înainte de intrarea în secția de votare, dacă după referendum se va ajunge la alegeri prezidențiale anticipate, la care a răspuns: "Cred că vă cam grăbiți."

Până să voteze, el a fost întrebat care va fi primul lucru pe care îl va face dacă se va întoarce la Cotroceni și de asemenea ce va face dacă nu se va întoarce la Cotroceni. Băsescu a răspuns că, dacă va câștiga referendumul și se va întoarce la Cotroceni, va chema secretara în birou și dacă nu se întoarce la Cotroceni îi va spune soției "Dragă, am venit acasă".

La intrarea în secția de votare, președintele suspendat a fost urmărit de un număr foarte mare de reporteri și cameramani, din cauza înghesuielii și a îmbulzelii existând riscul să fie dărâmate cabinele de vot.

În toată acea îmbulzeală, Băsescu s-a pierdut de cele două fiice și de soție și a intrat cu greu în cabina de vot și, la fel, cu foarte mare dificultate, a reușit să se îndrepte spre urnă pentru a depune buletinul de vot.

Președintele suspendat îi întreba pe cei prezenți unde sunt soția și cele două fiice. El s-a interesat și unde este și fiica lui cea mică, Elena, strigând: "Unde este Bobița?", după care a întrebat "Soția unde este, a ieșit, a reușit să iasă?". O voce din mulțime i-a răspuns "Da", la care Băsescu a spus: "Bravo".

El a afirmat că va urmări desfășurarea referendumului de acasă, unde se va afla, conform spuselor sale, până la terminarea votului. (Mediafax)