Băsescu îl atacă pe Antonescu

Publicat: 13 11. 2012, 19:08
Actualizat: 30 07. 2014, 12:27

După declarația de presă de ieri, prima de după referendum, Traian Băsescu a susținut și astăzi un discurs la Cotroceni, în care l-a atacat dur pe liderul USL Crin Antonescu. „Nici măcar n-a citit Raportul de țară”, și-a început șeful statului tirul acuzațiilor.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE DECLARAȚII DE AZI ALE LUI BĂSESCU.

În prima ieșire publică de la Cotroceni, după suspendare, președintele Traian Băsescu a atacat dur USL, acuzând actuala putere că împiedică jusția să își facă treaba, și a anunțat că i-a transmis o scrisoare premierului Victor Ponta în care i-a sugerat remanierea celor patru miniștri suspectați de Agenția Națională de Integritate de incompatibilitate sau conflict de interese.

Șeful statului a apreciat, de asemenea, că blocarea în parlament a dosarelor foștilor miniștri Victor Paul Dobre și Laszlo Borbely, precum și refuzul Senatului de a constata încetarea mandatului pentru Mircea Diaconu, împotriva decizie Înaltei Curți, nu vor avea ca efect decât un raport pe MCV „dezastruos”. „Actuala majoritate trebuie să se întrebe dacă are o responsabilitate”, a comentat Băsescu.