Băsescu nu își cumpără unul din noile modele Dacia, dar speră să conducă unul achiziționat de SPP

Publicat: 13 11. 2012, 22:40
Actualizat: 29 09. 2018, 02:07

Președintele Traian Băsescu a participat, marți seară, la lansarea noilor modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway, el declarând că nu o să-și cumpere unul dintre acestea deoarece mai are cumpărate o Dacia Duster și un Ford B-Max, însă speră să le conducă dacă vor fi achiziționate de SPP.

Președintele a condus în ultimii ani inclusiv în campania electorală pentru referendumul din iunie un model vechi de Dacia Logan, pus la dispoziție de SPP.

Băsescu s-a urcat marți seară la volanul noului model Sandero Stepway, declarând apoi că „este o mașină superbă, răspunde așteptărilor”.

„Sper din suflet ca SPP să cumpere niște mașini noi, un Sandero sau un Stepway”, a spus Băsescu, care a precizat anterior că nu va cumpăra niciunul dintre cele trei modele lansate de Dacia Renault având în vedere că are deja o Dacia Duster și un Ford B-Max, ambele roșii, singurele modele de această culoare din România fiind deținute de el.

Băsescu a observat că modelul Sandero expus la evenimentul de lansare de marți seara are culoarea roșie și a urat să-i poarte noroc românului care-l va achiziționa, așa cum i-au purtat și lui modelele roșii menționate.

Șeful statului a participat marți seară alături de consilierii prezidențiali Bogdan Drăgoi și Daniel Funeriu la festivitatea organizată de Dacia-Renault, el recomandând românilor „cu căldură să cumpere o mașină Dacia, pentru că nu vor găsi pe un automobil second-hand, luat de oriunde, tehnologia și motorul de pe o Dacie produsă azi la Uzina din Mioveni”.