Bătaie la un liceu din București. O elevă a ajuns la spital. Agresoarea este considerată „elev problemă”

Publicat: 08 10. 2013, 17:49
Actualizat: 24 10. 2014, 00:16

UPDATE Agresoarea elevei de la Grupuli Școlar Agricol este considerată „elev problemă”

Agresoarea elevei de la Grupului Școlar Agricol „Viaceslav Harnaj” din București este considerată „elev problemă” și a ajuns în aceeași școală cu victima după ce a fost nevoită să plece, din motive disciplinare, de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, potrivit unor surse din Poliție.

O elevă a Grupului Școlar Agricol „Viaceslav Harnaj” din București a fost transportată la spital, marți, de un echipaj SMURD, după ce a fost atacată de două colege în apropierea liceului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliția Capitalei.

Conform surselor citate, polițiștii Secției 2 au stabilit, în urma primelor cercetări, că eleva agresată a fost lovită de numai una dintre cele două fete cu care a intrat în conflict. Cea care a lovit victima ar fi ajuns la Grupul Școlar Agricol după ce a trebuit să se mute din motive disciplinare de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”.

Sursele citate au mai precizat, pentru MEDIAFAX, că eleva face parte dintr-o familie dezorganizată și locuiește împreună cu bunica ei în comuna ilfoveană Balotești, părinții fiind în străinătate.

Cele două fete care și-au atacat colega s-au speriat și au fugit după producerea incidentului, fiind căutate de polițiști.


Două eleve  de la Liceul Agricol din Capitală s-au luat la bătaie în apropierea liceului.  Una dintre fete, în vârstă de 16 ani,  a fost lovită și se află la ora actuală la Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitală.

Potrivit primelor date,  fata de 16 ani a fost găsită bătută pe o stradă din perimetrul liceului și are  un traumatism cranio-facial și o sângerare la nivelul nasului. Cei care au găsit-o au chemat  un echipaj SMURD, care a transportat-o pe rănită la Spitalul de Copii, unde a fost internată.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat că va face anchetă în acest caz.

O elevă a Grupului Școlar Agricol „Viaceslav Harnaj” din București a fost transportată la spital, marți, de un echipaj SMURD, după ce a fost bătută de două colege în apropierea liceului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliția Capitalei.

Potrivit surselor citate, la ora 13.32, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că o elevă a fost rănită în urma unei agresiuni.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a transportat-o pe adolescenta rănită la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Polițiștii spun că victima, în vârstă de 17 ani, a fost atacată de alte două eleve din aceeași unitate de învățământ, pe o stradă situată la aproximativ 200 de metri de liceu, și ar fi suferit o fractură de piramidă nazală. Una dintre agresoare ar fi colegă de clasă cu eleva bătută.

Sursele citate au mai precizat că un echipaj de poliție a mers la spital, pentru a sta de vorbă cu victima și a lămuri contextul în care a avut loc conflictul.