Becali a sugerat că Paszkany a fost implicat în trafic de droguri, apoi a precizat că a glumit

Publicat: 28 09. 2012, 14:24
Actualizat: 28 09. 2018, 00:14

Patronul Stelei, Gigi Becali, a sugerat, joi seară, la Digi Sport, că finanțatorul formației CFR Cluj, Arpad Paszkany a fost implicat în trafic de droguri, dar a doua zi, într-o intervenție telefonică la Sport.ro, omul de afaceri din Pipera a afirmat că a glumit.

„Ce sa spun eu despre ăla care umblă cu «făină»? Ăla a zis despre mine că am dungă roșie pe buletin, așa zic și eu că e cu «făina», cu «zăpada», cu «făina» d-aia din Columbia. Lumea nu știe că el avea moară d-aia de «făină», făcea import-export. Hai, gata, că nu mai spun nimic, că lumea nu știe despre ce e vorba”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, potrivit www.sport.ro.

În replică, Paszkany a afirmat, vineri dimineață, la Sport.ro, că Becali folosește un „jargon de pușcăriaș” și a sugerat, la rândul său, că patronul Stelei este consumator de droguri.

„Eu nu cunosc jargoanele astea de tip pușcăriaș, cu care probabil dânsul s-a obișnuit pe vremea când a avut un loc așa mai rece și mai singuratic ca să se gândească la unele lucruri pe care le-a făcut înainte. Astea sunt jargoane cu care te familiarizezi dacă stai la pușcărie. La câte prostii vorbește omul, cred că cu făinile la care se gândește el s-a obișnuit el și în afara pușcăriei. După ce a ieșit din pușcărie, l-a sunat de 20 de ori pe Iuliu Mușeșan până i-a răspuns și cu vocea subțiată după pușcărie își cerea scuze de la Iuliu Mureșan și de la mine și spunea că niciodată nu o să mai jignească și nu o să mai vorbească prostii pentru că a avut suficient timp să se gândească acolo și chiar vrea să fie un om cât de cât respectabil. Cum a revenit în libertate, i-au trecut gândurile bune și a revenit la aceleași metehne. Nu are rost să mai comentez, cu radioul, cu peretele și cu alte categorii de persoane nu te cerți”, a spus patronul CFR-ului.

Apoi, Becali a intervenit la Sport.ro și a spus referitor la declarațiile făcute joi că a glumit și că a reacționat astfel după ce finanțatorul CFR-ului a spus despre el că ar avea „dungă roșie în buletin”.

„Transmiteți-i așa lui Paszkany: Eu sunt omul păcii, numai că el nu te lasă în pace. Iar cu «făina»… cu «făina» am glumit. Eu nu sunt sigur, am glumit. Ce aud pe colo, pe colo, am făcut și eu o glumă”, a afirmat patronul Stelei, care a adăugat: „Nu i-am dat 20 de telefoane cum zice, e minciună. Este un om prea impocrit Paszkany și prea perfid”.