BIZAR. Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspirației: „COVID, primul mare experiment global. Ăștia extrag informații din noi!” (VIDEO)

BIZAR. Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspirației: „COVID, primul mare experiment global. Ăștia extrag informații din noi!” (VIDEO)
STRANIU. Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspirației: „COVID, primul mare experiment global. Ăștia extrag informații din noi!” (VIDEO) / Foto: Captură Facebook
Publicat: 31/05/2020, 19:24
Actualizat: 31/05/2020, 19:32

Senatoarea PSD Gabriela Crețu, președintele Comisiei pentru afaceri europene, a organizat recent o dezbatere pe tema tehnologiei 5G în Parlamentul României.

În cadrul dezbaterii, Crețu a promovat mai multe teorii conspiraționiste, printre care faptul că din oameni sunt extrase informații sau că pandemnia de coronavirus este „un experiment global”.

Declarațiile Gabrielei Crețu, care conduce Comisia de afaceri europene din Senat, au fost semnalate de fizicianul Cristian Presură, care a participat la dezbaterea din Parlament.

„Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi […] am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. De asta dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividentul [..] atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii, ştim din istoria ştiinţei, eu sunt doctor în epistemologie”, a declarat Gabriela Creţu.

COVID-19, un mare „experiment global”

Afirmațiile Gabrielei Crețu pot fi ascultate de la minutul 27 și 17 secunde. Potrivit lui Presură, Crețu a fost cea care a solicitat organizației non-guvernamentale STOP 5G să facă un memoriu și să vină cu el din partea „societății civile”, precizează Adevărul.ro.

„La solicitarea Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României, Coaliţia STOP 5G România a întocmit şi a depus un Memoriu care prezintă poziţia societăţii civice în raport cu această comunicare”, au spus reprezentaţii organizaţiei la dezbatere.

Pentru Crețu, pandemia de coronavirus este „un mare experiment global” în care oamenii vor afla cine sunt cei utili și cei inutili.

Turnurile de telefonie 5G, „sacrificate” din cauza fake news-urilor despre Covid-19

În mai multe țări din Europa turnurile de telefonie 5G au fost incendiate de cei care s-au lăsat influențați de fake news și teorii ale conspirației. Efecte? Actele de vandalism din ce în ce mai „populare”.

În publicația Politico, sub titlul „În Europa, vrăjitoarele au început să fie din nou arse pe rug”, autorii atenționează că în mai multe țări din Europa turnurile 5G au fost incendate așa cum în Evul Mediu multe femei au fost arse pe rug fiind acuzate de vrăjitorie.

Înregistrarea audierilor care au avut loc miercuri, 27.05.2020, în cadrul Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României (nota: independent de vointa noastra inregistrarea nu este integrală, partile de inceput si sfarsit nefiindu-ne disponibile). Audierile a avut ca suport Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu, Comitetul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor – *Implementarea rețelelor 5G în condiții de siguranță în UE – Punerea în aplicare a setului de instrumente al UE* https://tinyurl.com/yapayttoLa audieri au luat cuvântul membri ai comisiei senatoriale, raportori europeni, reprezenanți ai ANCOM, Ministerul Comunicațiilor, Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Externe și din partea Coaliției STOP 5G România:Costel Stanciu – Asociația Pro Consumatori;Mădălina Apostol – Asociația Angel;Adrian Aciu – Asociația Pro Vita;Pompiliu Diplan – Alianța Părinților din România;Memoriul depus de noi poate fi consultat la https://tinyurl.com/ybpnus29 la care se vor adăuga alte materiale prezentate, solicitate în audieri.Vom reveni în postări viitoare cu detalii suplimentare despre evenimentul desfășurat și despre conținutul dezbaterilor.#STOP5GRomânia #ImpreunaSePoate

Publicată de STOP 5G România pe Vineri, 29 mai 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fată din București și-a dat părinții în judecată pentru bani. Vrea să fie întreținută...
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant...
Un bărbat care își căuta soția dispărută de-acasă a descoperit că aceasta fusese înghițită cu...
BAC 2024 | Subiecte dificile la fizică, informatică, chimie și biologie
Secretul longevității celui mai VÂRSTNIC fotbalist din lume. Ce mănâncă Kazuyoshi Miura și ce stil...
Subiecte Bac 2024 - Geografie. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a 12-a...
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a...
Incendii de proporții pe insula Thassos, destinația preferată a românilor. Ce trebuie să faceți dacă...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Compania care a creat bateria cu autonomie de UN MILION de kilometri!!!
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
FRUMUSEȚEA nu aduce FERICIRE. Ce se întâmplă cu oamenii care ARATĂ prea BINE?
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a...
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, de ce ai copiat la tema asta?
Femeile expuse la substanțe chimice ar putea alăpta mai puțin
×