Boc somează liderii PSD și PNL pentru trecerea imediată, în acest an, la Parlament unicameral

Publicat: 16 02. 2012, 10:09
Actualizat: 26 02. 2012, 20:16
Liderul PDL, premierul Emil Boc i-a somat pe liderul PSD și pe cel al PNL să explice public și clar dacă susțin sau nu reducerea imediată, în acest an, a numărului de parlamentari și trecerea la un Legislativ unicameral, afirmând că cele două partide tergiversează deliberat începerea dezbaterii.

Liderul PDL, premierul Emil Boc i-a somat pe liderul PSD și pecel al PNL să explice public și clar dacă susțin sau nu reducereaimediată, în acest an, a numărului de parlamentari și trecerea laun Legislativ unicameral, afirmând că cele două partidetergiversează deliberat începerea dezbaterii.

„Observ că este o tergiversare deliberată din partea PSD și PNLde a lua o susținere precisă cu privire la ceea ce au votat româniila referendum. De aceea, cer public președintelui PSD șipreședintelui PNL să menționeze foarte clar dacă susținmodificările la Constituție, în sensul celor votate de români,pentru reducerea numărului de parlamentari de la 471 la 300 și latrecerea la Parlament unicameral imediat, în acest an. Cer opoziție publică, clară și transparentă urmată de decizii explicitede la nivelul grupurilor parlamentare ale PSD și PNL de susținere acomisiei de revizuire a Constituției, așa cum PDL a făcut imediatce s-a anunțat rezultatul referendumului”, a afirmat Boc, într-uninterviu acordat, duminică, agenției MEDIAFAX.

Citește mai mult despre somația lui Bocadresată liderilor PSD și PNL pewww.mediafax.ro