Boxele din subsolurile blocurilor, prădate. Un bărbat a FURAT murături și a fost reținut

Publicat: 13 09. 2024, 12:16

This browser does not support the video element.

Polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că în perioada mai – septembrie 2024, bărbatul ar fi pătruns în scări de bloc, boxe de la subsolul blocurilor sau locuințe din municipiul Craiova, de unde ar fi sustras produse alimentare, haine, scule electrice, biciclete sau electrocasnice, fiind produs un prejudiciu de aproximativ 36.000 de lei”, au precizat oamenii legii.

Întrucât bărbatul se sustrăgea cercetărilor, în cursul zilei de 12 septembrie, polițiștii au desfășurat o acțiune investigativ-operativă, acesta fiind găsit în subsolul unui bloc.

Potrivit Ipj Dolj, el a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de către poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat, cetățean străin, „campion” la infracțiuni în România, REȚINUT de polițiștii Capitalei. Încerca să dea o „țeapă” cu o mașină de lux furată

Alfred Bulai, plasat în AREST la domiciliu. Hotărârea instanței este una definitivă. Obligațiile sociologului în această perioadă

Procurorul Curții Penale Internaționale cere un mandat de arestare pe numele lui Netanyahu. Premierul Israelului este acuzat pentru CRIME DE RĂZBOI