BUCUREȘTI. Prins pentru a patra oară la volan, deși nu are permis de conducere

Publicat: 23 06. 2024, 12:26
Prins pentru a patra oară la volan, deși nu are permis de conducere / Sursa foto: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reținut sâmbătă, 22 iunie, după ce a fost prins a patra oară conducând mașina deși nu are permis.

El este trimis în judecată pentru trei fapte de conducere fără permis.

Nu are permis pentru nicio categorie

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit pentru control mașina condusă de bărbat, pe o stradă din Sectorul 3. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cel aflat la volan, urmând ca acesta să fie prezentat în fața magistraților, în vederea dispunerii unei măsuri preventive privative de libertate.

„Facem precizarea că măsura reținerii este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop asigurarea bunei desfășurări a acestuia, al împiedicării sustragerii suspectului de la urmărirea penală ori al prevenirii săvârșirii de către acesta a unei alte infracțiuni, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, transmite Brigada Rutieră.

Nu este prima dată când bărbatul este prins la volan deși nu are permis. El este trimis în judecată pentru alte trei fapte de conducere fără permis.