Cadavrul unui bătrân a fost descoperit în locuința sa din Cluj. Poliția a declanșat o anchetă

Publicat: 08 12. 2013, 20:07
Actualizat: 27 03. 2019, 13:02

Polițiștii au declanșat, duminică, o anchetă, după ce a fost descoperit în comuna Câțcău, județul Cluj, cadavrul unui bătrîn de 85 de ani, a cărui moarte a fost violentă, pe corpul acestuia fiind descoperite leziuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj, ancheta este făcută de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror.

„IPJ Cluj a fost sesizat, duminică, cu privire la faptul că, în localitatea Câțcău, județul Cluj, un bărbat a fost găsit decedat în locuință. Din cercetările efectuate până în prezent s-ar părea că moartea bărbatului de 85 de ani a fost violentă, pe corpul acestuia fiind evidențiate leziuni. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare complexă, formată din polițiști, medic legist, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs moartea bărbatului”, se arată în comunicat.

Polițiștii susțin că, în funcție de concluziile raportului de expertiză medico-legală și de probele administrate în cauză, se va stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei.